Mənim üçün kazino dediyin şey əyləncə və ya “bəlkə vuraq bir əl” zonası deyil. Mənim üçün bu, iş yeridi. Səhər işə gedən adam kimi, mən də “kompüterimin başına keçib işimi görməyə” başlayıram. Fərq ondadı ki, mənim ofisim virtualdı, müdirim yoxdu, amma risk həmişə yanımda oturub çay içir. Belə işin qaydası var: sən nə qədər soyuqqanlı olsan, bir o qədər çox qazanırsan. Emosiyaları kənara atmalısan, yoxsa qapıda görünərlər.
Üç ilə yaxındı bu işlə məşğulam. Müxtəlif platformalar görmüşəm, hərəsinin öz “xasiyyəti” var. Bəziləri oyunçunu sıxıb süzər, bəziləri isə ilk gündən sənə gülərüz davranar. Təxminən bir il əvvəl bir dostum mənə dedi ki, “
mostbet com indir” bax, burda maraqlı alqoritmlər işləyir, canlı dilerlər də keyfiyyətlidi. Mən də düşündüm ki, niyə də yoxlayaq? Axı hər yeni yer yeni fürsətdi.
Yüklədim, qeydiyyatdan keçdim, və... ilk həftə tam fəlakət oldu. Dedim qoy bir “yeni yer, yeni bəxt” olsun, amma olmadı. İtirdim, itirdim, yenə itirdim. Adətən mən itirəndə dərhal dayanıb sistemi analiz edirəm. Bu dəfə də elə etdim. Başa düşdüm ki, burda tələsmək olmaz. Bu kazino elə qurulub ki, sənə elə gəlir ki, udmaq asandı, amma əslində incə riyazi hesablamalar var arxada.
Bir ay oturub sadəcə izlədim. Canlı oyunları seyr etdim, qeydlər apardım, hansı saatlarda hansı dilerlərin oynatdığına baxdım. Bəli, professional oyunçu üçün bunların hamısı məlumatdı. Məsələn, gördüm ki, gecə saat 2-dən sonra blackjack-də diler daha çox səhv edir. Yoxsa səhv eləmir? Bəlkə də elə program elə qurulub? Amma mən apardığım statistikaya əsaslanıram.
İkinci ayın ortasında ciddi oyuna başladım. Hər gün eyni vaxtda, eyni məbləğlə, eyni taktika ilə. Və nəticə özünü göstərdi. Əvvəl itirdiklərimi qaytardım, sonra üstünə qoydum. Bilirsən, ən maraqlı hissəsi nədi? O an ki, sən görürsən sistemin necə işlədiyini. Sən artıq “bəlkə tutar” deyil, “bu, riyazi olaraq tutmalıdı” deyə oynayırsan.
Bir dəfə elə bir gecə oldu ki, dalbadal 12 saat oynadım. Fasilə vermədən. Səhərə yaxın anladım ki, o qədər yorulmuşam ki, gözlərim qapanır. Amma qazanc da xeyli idi. mostbet com indir o gecə mənə təkcə pul yox, həm də özümə inam qazandırdı. Çünki mən sübut etdim ki, burada da sistem işləyir, xaos yoxdu.
Təbii ki, hər gün qazanmaq olmur. Bəzən elə günlər olur ki, ard-arda uduzursan. Amma professional üçün uduzmaq da məlumatdı. Sən başa düşürsən ki, bu gün “onların” günüdü, çəkilmək lazımdı. Bazar ertəsi gələcək, yenə döyüşəcəyik.
Ən böyük uduşum təxminən 3 ay əvvəl oldu. Ruletka oynayırdım, strategiyam sadə idi: yalnız qırmızıya, yalnız müəyyən məbləğ və yalnız 5 dövrə. Hər şey plan üzrə getdi. O gecə cibimdə təxminən 7000 manatla ayrıldım kompüterdən. Heç həyəcanlanmadım, sadəcə işimi bitirdim.
Dostlarım deyir ki, “bəsdir, qurban olum, çək get, işlə”. Amma mən bilirəm ki, bu mənim peşəmdi. Mən borsada işləmirəm, mən kazinoda işləyirəm. Fərq ondadı ki, burada hər şey daha sürətli, daha kəskin, daha birbaşadı. Pul qazanmağın qanuni yoludu, axı mən heç kimi aldatmıram, sadəcə sistemin içindəki riyaziyyatı öz xeyrimə çevirirəm.
Ona görə də deyə bilərəm ki, mostbet mənim üçün adi bir oyun saytı yox, iş yeridi. Bəzən düşünürəm, bəlkə də bu, vaxt itkisidi? Amma sonra ekrana baxıb görürəm ki, növbəti uduşum lap yaxındı. Və bu hiss... bilirsən, bu hiss puldan da qiymətlidi. Sən öz ağlının, öz soyuqqanlılığının qalib gəldiyini görürsən. Bunu heç nəyə dəyişmərəm.