Bunu deyəndə çoxları gülür, amma mən Mostbet-də oyunu heç vaxt əyləncə kimi qəbul etməmişəm. Mənim üçün bu, sadəcə bir işdir. Necə ki, fəhlə fabrikdə işləyir, yaxud proqramçı kodu yazır, mən də ekranın qarşısında oturub riyaziyyatı, statistikanı və psixologiyanı işə salıram. Təbii ki, hər kəs özünü professional adlandıra bilər, amma illərin təcrübəsi mənə bir şeyi öyrətdi: burada qumar yox, səbr və soyuq hesablama var. Mən Mostbet-də ilk dəfə oynamağa başlayanda heç nə başa düşmürdüm, amma zamanla məlum oldu ki, aviator mostbet kimi oyunlar əslində proqnozlaşdırıla biləndir, əgər doğru yanaşsan. Bəli, bəli, siz düz eşitdiniz. Mən
aviator mostbet oyununu hər gün, səhər saat 9-dan axşam 5-ə kimi izləyirəm, sanki birja brokeri kimi. Burada əsas şey – oyuna qarşı deyil, öz psixologiyana qarşı oynamaqdır.
Başlanğıcda çətin idi. Çox istəyirdim hər şeyi birdən qazanım, böyük mərc qoyub qatlayım, amma bu yolda bir neçə dəfə hər şeyimi itirdim. Yadımdadır, ilk üç ay ərzində mən sadəcə depozitləri yandırırdım. Hər uduzanda özümə deyirdim: "Bu, təcrübə üçün ödənişdir." Amma səhər qalxıb yenidən kompüterə otururdum. Mostbet mənə nə öyrətdi? İlk növbədə, oyun bir günlük iş deyil, marafondur. Mən statistika aparmağa başladım: hər mərcimi, vaxtı, əmsalı, hətta əhvalımı qeyd edirdim. Üç aydan sonra məndə ciddi bir baza var idi. Mən bilirdim ki, səhər saatlarında aviator mostbet daha sabitdir, axşam isə dalğalanmalar güclənir. Bunlar sadəcə müşahidələr deyil, mənim əmək haqqımdır. Hazırda mən həftənin beş günü Mostbet-də oynayıram və bu mənə adi bir ofis işindən qat-qat çox gəlir gətirir. Bəs niyə hamı uduzur? Çünki hamı aqibətə inanır, mən isə ehtimallara inanıram.
Bir dəfə çox maraqlı hadisə oldu. Həmin gün kompüterim birdən dondu, mən aviator mostbet oyununun açıq qaldığı tabı bağlaya bilmədim. Ürəyim döş qəfəsini döyürdü, çünki ekranda qırmızı rəqəmlər yanırdı. Adətən mən qazancı 1.5–2.0 əmsalında götürürəm, amma o gün sistem məni buraxdı, mən isə tək qalan mərcimə baxırdım. Uçan təyyarə getdikcə yüksəlirdi. 10 saniyə... 20 saniyə... 30 saniyə... Mən otaqda o tərəf-bu tərəfə qaçırdım. Birdən məlum oldu ki, əmsal 45-ə çatıb! O an mən başa düşdüm ki, həyatımda ən böyük uduşuma imza atmaq üzrəyəm. Sistem yenidən işə düşəndə, mən düyməni basdım və ekranda qızıl rəngli yazı peyda oldu: +4500$ bir mərcdən. Bilirsiz, mən həyatda heç vaxt qışqırmamışam, amma o gün evin içində fırlandım. Bu, təbii ki, şans idi, amma o şans mənim hazırlığım sayəsində baş verdi. Çünki mən həmin depoziti itirməyə hazır idim. Professional oyunçunun əsas qaydası: nə qədər qazana biləcəyini yox, nə qədər itirə biləcəyini hesabla. Mostbet-də hər gün yüzlərlə adam oynayır, amma yalnız bir neçəsi planla.
Mənim strategiyam sadədir: hər səhər mən bankrollu bölürəm – 10 hissəyə. Hər hissə üçün maksimum itki həddi müəyyən edirəm. 2 uduzan mərc – həmin hissəni bağlayıram, 3 uduzan mərc – ümumilikdə günü bağlayıram. Qalibiyyət halında isə qazancın yarısını çıxarıram, qalanını dövriyyədə saxlayıram. Bəs niyə aviator mostbet? Çünki bu oyun ən şəffafdır, xüsusən Mostbet-də. Mən orada təkcə aviatoru deyil, digər provayderləri də sınaqdan keçirmişəm, amma aviator mənə riyazi gözəlliyi ilə yaxındır. Orada əmsallar real vaxt rejimində dəyişir, süni intellekt yox, sadəcə generasiya. Bu o deməkdir ki, mən öz bacarığımla daha çox qazana bilərəm.
Təbii ki, hər şey həmişə hamar olmur. Mənim də ürək döyüntümün 150-yə çatdığı anlar olub. Bir dəfə bir həftə ərzində dalbadal uduzdum. O günlərdə öz-özümə deyirdim: "Sən peşəkarsan, sənin işində belə dövrlər olur." Və həqiqətən də, bir həftə sonra mən o itkiləri 3 günə qaytardım. Nə üçün? Çünki mən panikaya düşmədim. Mostbet-də yeni başlayanların əksəriyyəti uduzanda mərci artırır, özlərini qəzəbə verirlər. Mən isə edirəm əksini – kiçilirəm, mərci minimuma endirirəm, oyundan çıxıb gəzintiyə gedirəm. Bir saat sonra qayıdıram və yenidən başlayıram. Aviator mostbet oyununda ən böyük düşmən – səbirsizlikdir. Sən oturub gözləməyi bacarmalısan. Mən əminəm ki, əgər Mostbet-də 100 nəfər eyni oyunu oynasa, 90-ı ilk 10 mərc içində hər şeyini itirəcək. Yalnız 5 nəfər çıxıb qazancını götürəcək. Və yalnız 1 nəfər uzunmüddətli qalib olacaq. Həmin biri mənəm.
Dostlarım mənə həmişə sual verirlər: "Sən qorxmursan ki, bir gün hər şeyi itirəcəksən?" Mən gülürəm. Çünki professional heç vaxt "hər şeyi" oynamır. Mənim Mostbet-də 3 fərqli hesabım var, hər birində ayrıca strategiya işləyir. Biri – uzunmüddətli, ikincisi – orta riskli, üçüncüsü – yüksək əmsallar üçün. Bu sistem mənə heç vaxt sıfıra enməyə imkan vermir. Əgər bir hesabda 5% itki varsa, mən digərində qazanıram. Bu, hedcinq kimi bir şeydir. İllər ərzində mən bu platformada elə bir relyef yaratmışam ki, sanki şahmat taxtasında piyadaları hərəkət etdirirəm. Və hər axşam mən qazancımı çıxarıb bank kartına köçürürəm. Bu, mənim əsas qaydamdır – uduşu "orada" saxlamamaq. Çünki Mostbet mənə pulu çıxarmağa həmişə imkan verir, bunun üçün minnətdaram.