Offizielles Fanforum der GIESSEN 46ers

Offizielles Fanforum der GIESSEN 46ers

Basketballforum

Aktuelle Zeit: 20.04.2026, 05:47

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde [ Sommerzeit ]

Autor Nachricht
 Betreff des Beitrags: Народ, хто шарить на постільній білизні? Відкопав цікавий са
BeitragVerfasst: 08.04.2026, 12:56 
Kreisliga C

Здоровенькі були! Вирішив от показати корисною темою, може комусь із вас треба. Останнім часом щось помітив, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку відчуваю себе, ніби й не лягав. Списував на стрес, на погоду, а дружина видала: "Пора змінимо постіль на нормальну, а не цю синтетику із базару". І тут я поліз в гугл.

Якщо чесно, був впевнений, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих термінах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце скарбниця корисної інфи! Я провів на годину. Там прямо як в енциклопедії: по поличках розкладені всі матеріали, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності та того, скільки там циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів для себе дізнався:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це жах, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, бо в нього структура особливе.
- Там написано, як доглядати, щоб колір не полиняв після кількох прань. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

Коротше кажучи вирішили взяти спочатку один сатиновий комплект від українського виробника (підтримали так би мовити своїх). Наразі все чудово — спимо як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Тому, якщо ви, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в що варто вникати, дуже рекомендую зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Справді зберігає нерви на вибір та рятує від придбання кота в мішку. Усім міцного відпочинку!

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde [ Sommerzeit ]